Kickass Business audioboek

 Gratis AudioBoek


4 stappen richting een (financieel) vrij leven

Hoe ziet jouw ideale leven eruit als je kunt doen en laten wat je echt wilt? 

Stel je voor: Je wordt in de ochtend wakker wanneer je wakker wordt. Geen wekker. Geen verplichtingen. Geen dingen waar je geen zin in hebt. 

Je staat op en begint met datgene waardoor jij je dag écht goed begint. Sporten. Lezen. Wandelen. Podcasts luisteren. Producten maken. Met je kinderen spelen. Heerlijk ontbijten met je familie. Het is aan jou. Hoe start jij jouw dag het liefst? 

Dit audioboek biedt jou de 4 stappen richting een (financieel) vrij leven. Zodat jij jouw leven op jouw voorwaarden kunt afstemmen. 

Voor ondernemers of mensen die nog geen business hebben, digitale nomaden en ieder ander mens dat zich helemaal kan vinden in bovenstaande omschrijving van het vrije leven. 

Mensen die klaar zijn met een leven dat hen niet écht gelukkig maakt, een ontspannen gevoel geeft. Mensen die weten dat er ergens iets mist en klaar zijn voor het volgende level.

- John & Jeanet

Start direct met jouw vrije leven.


'4 STAPPEN RICHTING EEN (FINANCIEEL) VRIJ LEVEN" BIEDT GEEN GARANTIE TOT SUCCES.

Disclaimer: Succes ligt never enkel aan de omstandigheden, aan geluk of aan aanleg. Succes ligt aan jouw keuzes en jouw inzet. Succes creëer je. Niets op deze pagina of in het audioboek is dan ook een garantie op succes. De enige garantie die je hebt is dat hard werken áltijd het verschil zal maken in welk gebied dan ook.