GRATIS audioboek: "4 stappen richting een (financieel) vrij leven"

Kickass Business & een Kickass Leven

Het Spel Van De Winnaar

In het leven zijn er weinig mensen die gaan voor écht succes. Het next-level succes. Het succes waarvan je weet dat er heel hard werk, bloed, zweet, tranen en investering op investering bij komen kijken. 

Het succes dat een leven biedt van gelukkig zijn, ontspannen je grote doelen waarmaken, je heel goed voelen fysiek en mentaal, en een zakelijke en financiële lat aantikken waar de meeste mensen van dromen.

Het succes dat wij al vanaf het begin interessant vonden. 

Een leven leiden op onze eigen voorwaarden, leven in vrijheid, wonen waar we willen, werken waar en wanneer we willen en onze ambities in het leven én in business waarmaken, vroeg om een andere aanpak. De aanpak van een absolute winnaar.

Toen we besloten te gaan voor écht succes, voor vrijheid van locatie én financiële vrijheid, voor iedere dag kunnen opstaan en zeggen 'wauw, wát een heerlijk leven hebben we toch gecreërd voor onszelf', kozen we ervoor om te doen wat nodig is, te stoppen met stoppen en de owner van ons leven te worden.

We moesten het spel heel anders gaan spelen.

Het spel waar jij in mee kunt gaan doen. Het spel dat bekend staat als het leven. Een spel waarin je absoluut wilt winnen en niet die eeuwige verliezer wilt zijn.

"The world said conform, the world said settle for less, the world said compromise and no one will know… 

so I made my own world."

Hoeveel Succes Wil Je Hebben?

Binnen onze coaching kunnen we je één ding vertellen: Het spel is bikkelhard. Wanneer je bereid bent te doen wat nodig is, een echte badass wilt worden in je leven én in business, dan helpen wij jou bijzonder effectief en efficient richting jouw doelen.

1-op-1

1 op 1 coaching met Jeanet wordt ervaren als hard maar waardevol. 

Ze neemt geen blad voor de mond, ze luistert zoals nog niemand naar je geluisterd heeft en zegt dingen die niemand tegen je durft te zeggen. 

Met maar 1 doel: Jou zo efficiënt en effectief mogelijk naar jouw doel helpen. Iedere week 1-1 skype coaching, onbeperkt mail contact, en alle tools en handvaten die nodig zijn om jouw succes te creëren. 

Zeer geschikt voor ondernemers met een (heel) hoge standaard en digitale nomaden die het spel echt groot willen spelen en gaan voor groot persoonlijk & financieel resultaat. 

Je goed voelen in je lijf, je leven en je business en jouw doelen waarmaken op persoonlijk en zakelijk vlak, dat is wat we gaan doen.

Roadmap

De Kickass Business Roadmap is een programma waarin jij in een groep ondernemers en digitale nomaden te werk gaat onder begeleiding van John & Jeanet. 

De Roadmap is de basis die jij grotendeels zelf doorloopt en waarbij wekelijkse groeps-contactmomenten met John & Jeanet plaats zullen vinden. 

Zeer geschikt wanneer je zelf in staat bent te doen wat nodig is en niet altijd een stok achter de deur nodig hebt, maar een wekelijks vangnet wel prettig vindt. 

We hebben een doorlopende Roadmap om direct in te stromen en een versie die zeer beperkt beschikbaar is.

"At all times and under all circumstances we have the power to transform the quality of our lives." 

Kickass Business Coaching voor Digitale Nomaden en Online Ondernemers met een Hoge Standaard

1 - op - 1 coaching van Jeanet

Er was een moment waarop ik alles alleen wilde doen. Zelf mijn eigen fouten maken, zelf op mijn bek gaan, zelf weer opstaan. Ik dacht dat dat het beste zou zijn.

Ik investeerde in producten om te verkopen, heb webshops opgericht, heb eigen fysieke producten gemaakt, gaf lezingen en workshops, behaalde al mijn diploma's, bouwde website na website maar bereikte niet het succes dat ik voor ogen had.

Het koste me vele duizenden, tienduizenden euro's en toch haalde ik niet dat resultaat dat ik voor ogen had. Het resultaat dat iedere andere toegewijde ondernemer wel leek te behalen. Ik voelde me nooit echt ontspannen, voelde een constante druk en ging niet de richting in die ik wilde.

Aan de passie en het doorzettingsvermogen lag het niet. Aan het harde werken lag het niet. Aan de wil om te winnen lag het niet.

Het lag aan de keus om alles alleen te willen doen.

Vanaf het moment dat ik besloot alleen nog stappen te zetten met de besten in het vak aan mijn zijde, is alles veranderd.

Vanaf 2014 nam ik regelmatig coaches en mentoren in de hand, vanaf 2016 heb ik non-stop meerdere coaches die mij met de week krachtiger en succesvoller maken.

Life-coaching, business-coaching, coaching op specifieke vlakken zoals online marketing en de perfecte sales-funnel op zetten, coaches op alle gebieden. Sinds half 2016 werk ik met minimaal 3 coaches tegelijkertijd.

Dit vraagt ook veel passie en doorzettingsvermogen.Dit is nog steeds keihard werk. De wil om te winnen moet ook nu aanwezig zijn. Ook dit kost tienduizenden euro's.

Het grote verschil is echter dat al deze investeringen in geld, tijd, energie en inzet er in bijzonder korte tijd wél uitkomen en grote resultaten opleveren.

Sinds het moment dat ik besloot niets meer alleen te doen en altijd te werken met de besten in het vak, zijn mijn business en mijn gehele leven in een stroomversnelling gekomen. 

Eindelijk behaalde ik wel dat resultaat dat ik voor ogen had. Resultaat waar ik in mijn eentje jaren langer over gedaan zou hebben, áls ik het al behaald zou hebben.

Welke keus maak jij? Ben jij de ondernemer die er goed uit wil zien, die zichzelf overvraagt tot uitputting of erger aan toe, niet dat resultaat behaalt op persoonlijk of zakelijk vlak dat je wilt, en alles zelf wil doen? Of ben jij de succesgerichte ondernemer die zorgt dat er gedaan wordt wat er gedaan moet worden, op de meest effectieve en efficiënte manier om zo het leven én het financiële succes te behalen dat je voor ogen hebt?

1 op 1 coaching is er alleen voor de mensen die een écht hoge standaard hebben en gaan voor serieus persoonlijk en zakelijk vlak.

- Jeanet

Succesvol ondernemen

1 op 1 coaching vergt een bepaalde toewijding die weinig mensen kunnen opbrengen.

Vanaf het eerste gesprek wordt er bepaald welke strategie jouw bedijf nodig heeft, welke doelen jij hebt en hoe we die zo effectief en efficient mogelijk gaan behalen.

Om dat te behalen wordt er veel van je gevraagd. De enige die jouw succes kan maken, ben jij. 

Business & Lifestyle

Jij en je bedrijf staan centraal. 

Welk leven wil jij leiden? Welke omzet en winst wil jij draaien? Hoe ziet jouw ideale dag er uit? Welke grote doelen in het leven wil je behalen?

Business en Lifestyle gaan samen. Het uitgangspunt is altijd opzoek gaan naar waar jij intens gelukkig van wordt.

En dat gaan we samen creëren.

Digitale nomaden

Als digitale nomade met een hoge standaard ben je bij Jeanet op de plek.

Jouw business resultaten en vrije leefstijl worden zo gecombineerd, dat jij het leven geheel naar jouw termen kunt vormen.

Heb jij nog geen eigen bedrijf en wil je niet werken met eigen producten en diensten? Dan zal Jeanet je helpen daar te komen waar je wilt komen.


Commitment en drive

Het aantal mensen waarmee Jeanet werkt is zeer beperkt. De mensen die ze selecteert en waar ze wel mee werk, zijn de mensen die een absoluut commitment hebben op het behalen van hun doelen.

Doelen behalen, zeker financiële en persoonlijke doelen, is niet altijd leuk, is heel hard werken, vraagt ontzettend veel van je in tijd, geld, energie en geduld.

Alleen als jij het commitment en de drive hebt voor écht succes, wil Jeanet je helpen.

Kickass Business Coaching voor Digitale Nomaden en Online Ondernemers met een Hoge Standaard

Kickass Business Roadmap

Samen sta je sterker. Wanneer je besluit alles in je eentje te willen doen, zul je merken dat je bijzonder lang kunt doen over echt resultaat. Niets mis met lang de tijd nemen om daar te komen waar je wilt komen, maar waarom zou je niet zo snel mogelijk bij jouw ideale leven en business uitkomen?

Er zijn (jonge) ondernemers zoals jij. Ondernemers die pas begonnen zijn of na jaren strugglen merken dat dit niet is wat ze willen. Ondernemers die een omgeving van mensen hebben die hen omlaag halen, te veel beschermen of simpelweg geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.

Jouw omgeving bepaalt hoe jij wordt. Je wordt zo succesvol als de 5 mensen waar je het meest mee omgaat. Hoe succesvol is jouw cirkel van 5?

Wat zou er met jouw leven gebeuren als je 5 ambitieuze en krachtige ondernemers met exact dezelfde hoge standaard als jij om je heen hebt?

Wat zou er met jouw business gebeuren als je daar bovenop John & Jeanet als 2 bijzonder krachtige coaches hebt die jou van A naar B gaan helpen?

Hoe zou jouw leven er uit zien als je kiest voor het grote spel? Hoe zou jouw business eruit zien als je stopt met klein denken?

Wordt het niet tijd om de Badass in Business te worden die je wilt zijn?

Als je net begint met je business en de jaren van aansukkelen over wilt slaan, of als je al lange tijd in het vak zit en klaar bent voor werkelijk succes, dan is dit jouw kans.

De Roadmap inclusief coaching is alleen beschikbaar op beperkte momenten in het jaar en er gaat een selectie procedure aan vooraf.

Doelgericht

Vanaf dag 1 ga je aan de slag met het bepalen van jouw doelen. Doelen in je leven, doelen in je business, financiële doelen.

Die doelen gaan we zo opbreken en samenstellen tot een gericht actie plan zodat je echt succes kunt behalen.  

Zonder doel maakt het niets uit welke kant je op gaat. We zijn klaar met aansukkelen dus het wordt tijd voor gerichte actie. 

Doelgericht gaan we jouw hoge standaard behalen.

Hard werken

Succes komt niet aanwaaien.

Alleen wanneer je bereid bent hard te werken, moeilijke obstakels te overwinnen en de badass in Business te worden die niet veel mensen durven te zijn, ben je op de juiste plek.

Een groot deel van de Roadmap zul je zelf moeten aanpakken. Je werkt online, hebt vele contact momenten met je mede-roadmappers en coaches John & Jeanet, en toch zul jij degene zijn die op de momenten dat niemand kijkt, het werk moet doen.


Lifestyle

Jj bent de drijvende kracht achter het succes. Jouw gezondheid, jouw energie, jouw leefstijl, alles moet een perfect samenspel zijn.

Business resultaat liegt niet en zal altijd de meter zijn of je op de goede weg bent. Toch zul je alle nodige stappen moeten zetten om ook jouzelf als persoon succesvol en krachtig te maken.

Jou goed voelen en het leven vormen naar jouw wensen ínclusief je business doelen, dat is waar we voor gaan.

Coaches

De kracht van John & Jeanet samen als coaches, is dat je het beste van twee werelden krijgt.

John als bijzonder praktische man die jou exact de tools en handvaten zal geven voor succes in je business.

Jeanet als zeer krachtige business- en life-coach zodat jij de persoon wordt die je moet zijn, om dat resultaat te behalen dat je wilt behalen.

J&J zeggen niet voor niets dat zij staan voor 1 + 1 = 11. Doe er je voordeel mee.

EEN PASSIE VOOR GROEI

Over John & Jeanet

John & Jeanet zijn goed geschoolde en ervaren online ondernemers en coaches. Ze helpen jou in korte tijd uitzonderlijk resultaat behalen.

Ervaringen, opleidingen en mentoren:

  • Latverhogers Eelco de Boer (april 2017 tot op heden) 
  • Straight Line Business Coaching, resultaat programma.
  • Wekelijkse Straight Line Groeps-Coaching als vervolg (tot op heden).
  • Wekelijkse 1-1 coaching van Business- & Life coach Otto Duijs (tot op heden).
  • Eelco de Boer Gamachangers + MasterMind (2015+2016) 
  • Six Figure Mentor Elite+ (tot op heden)
  • Lifestyle by my own design (marketing&sales)-coaching (tot op heden).
  • Verschillende online trainingen van marketing-experts
  • IIN Life-coaching.


Overig, minder relevant maar wel van invloed: Voeding & Dietetiek, Institute for Integrative Nutrition, Bayesian Bodybuilding, Vegan Health Institute, HTS Civiele Techniek, Perfect Performance Sport Clinics.

Overig zeer relevant: Dagelijkse persoonlijke ontwikkeling van minimaal 1.5 uur per dag (per persoon) via Brian Johnson, Tony Robbins, SFM, e.a., minimaal 40 persoonlijke ontwikkelings- & businessboeken per jaar, online trainingen en master classes. Altijd doorlopend. 

Bedrijven die ze hebben opgezet:


Eigenaresse femmevalerie.com

Femke de Jong

"Het vertrouwen in mijzelf is enorm gegroeid. Voorafgaand aan het traject was ik heel onzeker of ik die dingen kon doen die ik graag wilde doen, bijvoorbeeld coaching. En nu merk ik dat het inderdaad kan en dat je gaandeweg het proces meer leert en jezelf kan blijven ontwikkelen. 

[...]Tot slot wil ik deze waardevolle coaching aanraden aan mensen die het gemiddelde willen ontstijgen, mensen die op meerdere vlakken in hun leven meer uit zichzelf willen halen. Die krachtiger in het leven willen staan. Of dat nu met hun business is, op persoonlijk vlak of een combinatie van beide. Mensen die gewoonweg het gemiddelde willen ontstijgen."

Volledige Persoonlijke Coaching

J. Poortvliet

"[...] En dan kom ik toch elke keer hierop uit. Dankbaar. Intens dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Intens dankbaar dat ik nog een half jaar met jou kan werken. Intens dankbaar voor wat we al samen hebben gedaan de afgelopen 6 maanden. 

Ik denk serieus dat je mijn leven hebt gered. 

Ik hoop dat ik ooit iemand zijn leven zo waardevoller kan maken als wat jij bij mij hebt gedaan. 

Woorden schieten tekort, maar dank je wel, uit de grond van mijn hart. "

Business & Life coaching | Eigenaresse Van Es coaching

Mariëlle van Es

"Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik er vol voor gegaan ben. Ik heb heel erg veel geleerd van jullie. Niet eens alleen over mijn bedrijf maar ook vooral over mijzelf. Ik sta nu nog sterker in mijn schoenen. 

Zo heb ik gisteren weer bij een groepje de prijs verhoogd waar nogal wat commentaar op kwam. Ik hield vast en vertelde dat dit het is. Dat dit het gewoon waard is voor nu. Ik heb niet meer nagedacht om ze ook nog maar wat korting te geven.

Ik ben nu niet meer bang dat alles instort als iedereen ineens stopt. Want ik weet dat inmiddels instaat ben om alle gaten direct weer op te vullen. Ik weet dat mensen bereid zijn om wel de prijs te betalen die het waard is. 

Daarnaast ervaar ik veel meer rust en slaap ik nu ook gewoon een stuk beter. Doordat ik beter slaap ben ik fitter over de dag. 

Ik zou de coaching eigenlijk aan heel veel mensen aanbevelen. Ik zie in mijn omgeving dat wel heel veel mensen er zeker baat bij zouden hebben. 

Maar Ik zou het ook zeker aanbevelen aan ondernemers die nog niet alles uit hun business halen wat eruit te halen valt. "

Life- & Business coaching | Eigenaar Nederland-fit.nl

Reinier Possel

"Ik heb op mentaal gebied grote stappen gezet. En verder een meer algehele rust over hoe ik naar veel zaken kijk en items kan loslaten.

Mentaal ben ik het meest gegroeid, waarin ik veel beter mijn eigen grenzen aangeef en mijn ideeën van wat ik bijvoorbeeld van de ander verwacht.

De coaching is zeer geschikt voor iedereen die ergens mee zit zijnde het stress of problemen met hun bedrijf."

1-1 Consult | Eigenaar Willeke-zorg.nl

Willeke Zorg

"Via een skype sessie van een uur heb ik waanzinnig advies gekregen. 

Eindelijk niet meer zelf wat proberen maar een echte goede richtlijn wat ik moet aanhouden voor mijn doelstelling."

Life & business coaching | Eigenaresse Nederland-fit.nl

Chantal van der Meij

"De belangrijkste ervaring voor mij is dat ik heb geleerd dat ik zowel fysiek als mentaal veel krachtiger ben dan ik van te voren heb bedacht. 

Ik weet nu hoe ik mijn gedachten en gedrag op de juiste manier kan inzetten om mijn doelen, op welk terrein dan ook, te behalen.

Jeanet, in alle maanden dat jij me hebt gecoacht heb ik bijzonder veel geleerd en daar ben ik je echt voor altijd dankbaar voor!"

Business- & Life coaching | Eigenaresse Femmevalerie.com

Femke de Jong

"Ik heb gemerkt dat vooral de Skypegesprekken me het belang van het ondernemen van de benodigde acties hebben laten inzien. Dat je niet moet wachten totdat je hét perfecte plan hebt maar simpelweg van start moet gaan en gaandeweg je plan op basis van directe ervaringen moet bijschaven. 

Het direct actie ondernemen heeft mij geholpen al veel eerder resultaat te creëren. Het heeft alles veel eerder in beweging gebracht. 

Daarnaast heeft de coaching voor een krachtigere mindset gezorgd. Ik weet nu waar ik voor sta en welke richting ik op wil. Ik weet nu beter welke cliënten wel en niet aansluiten bij mijn bedrijf en hoe ik mezelf hierin onderscheid van anderen. Ik durf nu ook echt een standpunt in te nemen. 

Het meest trots ben ik op het feit dat ik de stap heb gezet om te gaan reizen terwijl ik gelijktijdig aan mijn business aan het werken was. Maar ook ben ik er trots op dat ik toch iemand ben gaan begeleiden met een eetstoornis. Vooraf twijfelde ik heel erg of ik toch niet nog meer kennis moest opdoen. Of ik toch niet nog een opleiding moest gaan volgen of nog meer boeken moest gaan lezen. Etc. etc. 

Nu heb ik ervaren dat ik niet meer kennis nodig heb, maar vooral de kennis die ik al bezit dien toe te passen om cliënten resultaten te laten behalen. 

Het vertrouwen in mijzelf is enorm gegroeid. Voorafgaand aan het traject was ik heel onzeker of ik die dingen kon doen die ik graag wilde doen, bijvoorbeeld coaching. En nu merk ik dat het inderdaad kan en dat je gaandeweg het proces meer leert en jezelf kan blijven ontwikkelen. 

Verder ben ik me nu veel meer bewust van het verschil tussen oppervlakkige acties en kernacties. Eerst was ik vooral gefocust op het schrijven van blogs of Facebook posts en ging ik confronterende gesprekken uit de weg. Maar nu heb ik geleerd hoe ik nog efficiënter en resultaatgericht kan werken. Dus bijvoorbeeld niet hele week skypegesprekken maar twee vaste dagen hiervoor inplannen. 

Sales gesprekken zag ik eerst altijd tegen op en werd ik heel nerveus van, maar ik merk nu dat met een krachtige mindset ik deze gesprekken juist zie als het leveren van waarde ten opzichte van de persoon waarmee ik in gesprek ben. 

Het voelt niet meer als iets vervelends maar echt als iets om mensen te helpen. Dat had ik voor de start van de coaching niet op deze wijze aangepakt. 

Tot slot wil ik deze waardevolle coaching aanraden aan mensen die het gemiddelde willen ontstijgen, mensen die op meerdere vlakken in hun leven meer uit zichzelf willen halen. Die krachtiger in het leven willen staan. Of dat nu met hun business is, op persoonlijk vlak of een combinatie van beide. Mensen die gewoonweg het gemiddelde willen ontstijgen."


 Eigenaresse Es Training en Coaching

Marielle van Es

"Ondanks dat ik het wel een grote investering vond wist ik dat het goed zou komen. Heel veel mensen zeggen heel veel. En iedereen kan wel zeggen dat je heel veel geld gaat verdienen en dat je het 3 dubbel terug gaat verdienen maar dat weet je natuurlijk van tevoren niet. Uiteindelijk moet je het natuurlijk wel zelf doen. 

Omdat ik jullie al kende en vooral omdat ik mijzelf ken, wist ik wel dat het goed zou komen. Ik wist dat ik niet alleen maar achterover zou gaan zitten. 

De investering zorgde er ook voor dat ik bleef luisteren naar jullie. Dan zeiden jullie wat en wilde ik soms eigenlijk liever mijn eigen kant op gaan. Dan had ik het er met Jerry over en liet hij mij inzien dat ik niet heb betaald om vervolgens mijn eigen plan te trekken. En dat heeft me scherp gehouden om te doen wat ik moest doen. 

Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik er vol voor gegaan ben. Ik heb heel erg veel geleerd van jullie. Niet eens alleen over mijn bedrijf maar ook vooral over mijzelf. Ik sta nu nog sterker in mijn schoenen. Zo heb ik gisteren weer bij een groepje de prijs verhoogd waar nogal wat commentaar op kwam. Ik hield vast en vertelde dat dit het is. Dat dit het gewoon waard is voor nu. Ik heb niet meer nagedacht om ze ook nog maar wat korting te geven. 

Eerder was ik dan bang dat mensen weg zouden gaan, dat ik klanten zou verliezen. Nu denk ik juist, “ik ben super druk, als jij niet genoeg betaalt dan heb ik liever dat je gaat. Dan kan ik dat uurtje opvullen met iets waar ik wel goed mee verdien”. Eigenlijk vind ik de prijs van sommige trajecten nog steeds wel erg laag terwijl ik het 3 maanden geleden nog aan de hoge kant vond. 

Ik ben nu niet meer bang dat alles instort als iedereen ineens stopt. Want ik weet dat inmiddels instaat ben om alle gaten direct weer op te vullen. Ik weet dat mensen bereid zijn om wel de prijs te betalen die het waard is. 

Daarnaast ervaar ik veel meer rust en slaap ik nu ook gewoon een stuk beter. Doordat ik beter slaap ben ik fitter over de dag. Ik ben nu bezig om mijn dagen nog meer te optimaliseren. Al vind ik het nu echt al veel beter dan hoe het eerst was qua verdeling en werktijden. 

Ik ben anders gaan werken dan dat ik eerst deed. De verdeling is veranderd, meer zoals ik het echt zelf wil. Meer avonden vrij en ook de zondag meestal helemaal vrij. 

Straks als het lekkerder weer is ga ik vaker op dinsdagmiddag lekker mijn moeder en mijn neefje leuke dingen doen. Ik ben er heel bewust mee bezig om meer die vrijheid en de dagen te creëren zoals ik dat zelf wil. 

Ik doe nu door de nieuwe (online)programma’s nog veel meer wat ik ook echt leuk vind en uiteindelijk verdien ik nu ook nog meer dan dat ik al deed. Ik heb geleerd hoe ik dit door kan pakken en dit is pas het begin! 

Ik zou de coaching eigenlijk aan heel veel mensen aanbevelen. Ik zie in mijn omgeving dat wel heel veel mensen er zeker baat bij zouden hebben. 

Maar Ik zou het ook zeker aanbevelen aan ondernemers die nog niet alles uit hun business halen wat eruit te halen valt." 

Eigenlijk zou het voor iedereen goed zijn om een leven te creëren dat je zelf wilt. "

 GRATIS audioboek: "4stappen om een (financieel) succesvolle digitale nomade te zijn"